Kontaktirajte nas

Euroton, prodaja promocijskega tekstila


Podjetje Euroton je bilo ustanovljeno leta 1990. S prodajo promocijskega tekstila smo se resno pričeli ukvarjati leta 1993. Naša prva blagovna znamka so bile majice za poslikavo Screen Stars proizvajalca Fruit of the LOOM. Od takrat naprej smo iz leta v leto povečevali število dobaviteljev. Med pomembnejšimi blagovnimi znamkami so še US BasicPga Tour, ženska oblačila Bella, jakne Result, kape Yupong in Atlantis. Nova blagovna skupina v našem prodajnem programu je Pen Duick.

Naše stranke so sitotiskarji, agencije, vezisti, prehrambena, avtomobilska, tobačna industrija, bančništvo in zavarovalništvo. Program obsega polo majice , t-majice, puloverje, trenirke, jakne, kape, brezrokavnike, dežnike in torbe. Vsega skupaj je na zalogi preko 150.000 različnih proizvodov. Ponujamo več cenovnih nivojev oblačil. Za vse izdelke Vam lahko organiziramo vezenje in dotisk, za kar smo izbrali najboljše zunanje sodelavce, tako da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke.

Prednost pred našo konkurenco je v tem, da dokaj hitro dobavimo blago, ki ni na zalogi v našem skladišču v Ljubljani.

Vsem, ki se bodo odločali za nakup tekstila za novoletna darila, svetujemo, da to storijo čim prej, saj jim na ta način lahko zagotovimo boljšo in hitrejšo dobavo ter boljšo ceno. Upoštevati je potrebno, da za dotisk ali vezenje potrebujemo 7 do 14 dni.

V Eurotonu se skušamo čim bolj približati stranki in njenim željam.    Copyright 2024 Euroton - Vse pravice pridržane