RADOVEDNOST, INOVATIVNOST IN TRDO DELO!

Liqui Moly je vodilni nemški specialist za motorna olja, dodatke in avtokozmetiko. Njihova ponudba obsega široko paleto izdelkov visoke kakovosti na področju avtomobilske kemije. Kakovostni, visoko-tehnološki izdelki so zasnovani, razviti in preverjeni v njihovih lastnih laboratorijih ter proizvedeni izključno v Nemčiji.

Razvijanje močne, internacionalne blagovne znamke, skozi stalno razvijanje novih, inovativnih proizvodov ter širjenje palete izdelkov, ki kupcu omogoča ustvarjanje tržnih niš in vstop na nove trge ter politika močne orientiranosti h kupcu odraža glavno filozofijo podjetja. Politika močne orientiranosti h kupcu se odraža tudi v posebnem tržno-orientiranem konceptu ter cenovni politiki. Liqui Moly poleg prodaje kakovostnih, inovativnih izdelkov, omogoča močno »know-how« tehnično podporo ter celovit prodajno-promocijski program.

Podjetje Liqui Moly je vodilni proizvajalec mazil, aditivov, motornih olj, izdelkov za nego avtomobila in kemičnih popravil, lepil in tesnil. Njihove aktivnosti obsegajo razvoj, proizvodnjo, prodajo in logistiko okolju prijaznih ter na obnovljivih virih osnovanih izdelkov, ki izpolnjujejo cilj trajnostnega razvoja podjetja. Izdelki znamke Liqui Moly se prodajajo v Nemčiji in 110 drugih državah.


Euroton je edini uradni predstavnik in distributer izdelkov blagovne znamke Liqui Moly za Slovenijo!

SKUPINE PROIZVODOV

Aditivi

Aditivi oziroma dodatki so kemična sredstva ki, dodana olju, izboljšujejo obstoječe ali dodajo nove lastnosti. Antioksidanti, na primer, upočasnjujejo proces staranja in podaljšujejo življenjsko dobo motorja, aditivi proti obrabi, zmanjšujejo trenje in ščitijo motor pred visoko stopnjo obrabe ter čistilni aditivi odstranjujejo škodljive odpadne snovi znotraj motorja in omogočajo čistejše zgorevanje.

Vsi artikli

Maziva

Liqui Moly ponudba maziv obsega mineralna, delno in popolnoma sintetična motorna, zavorna in hidravlična olja za štiri- in dvo-taktne motorje, starodobnike in vozila na plin ter zavorne tekočine, masti in paste.

Vsi artikli

Izdelki za nego

Visoko-tehnološki, kakovostni Liqui Moly izdelki za nego in vzdrževanje steklenih, barvanih in kromiranih komponent, komponent iz gume in plastike, motorja ter notranjosti vozila.

Vsi artikli

Servisni izdelki

Liqui Moly izdelki za nego, zaščito, čiščenje in obnavljanje obrabljenih komponent vozila.

Vsi artikli

Starodobniki

Liqui Moly motorna in zavorna olja ter aditivi za nego, zaščito, vzdrževanje in optimalno delovanje komponent razviti posebej za specifične potrebe in lastnosti starodobnikov.

Vsi artikli

Oglasni material

Plakati, nalepke, stojala, transparenti ipd. za zunanje in notranje oglaševanje in pospeševanje prodaje izdelkov. Sekcija je del celovitega prodajno-promocijskega programa Liqui Moly blagovne znamke.

Vsi artikli

Vrtna oprema

Izdelki razviti in prilagojeni za specifično nego, vzdrževanje in optimalno delovanje vrtne motorne opreme in njenih komponent.

Vsi artikli

Gospodarska vozila

Aditivi, motorna, zavorna in hidravlična olja, masti, čistila ter drugi izdelki razviti s specifičnimi lastnostmi za nego, zaščito, čiščenje in optimalno delovanje komponent gospodarskih vozil.

Vsi artikli

Lepila in tesnila

Liqui Moly tesnila in lepila razvita z najsodobnejšimi postopki in tehnologijami tega področja.

Preberi več

Pro-Line – profesionalna linija za delavnice

Profesionalna linija inovativnih, visoko-tehnoloških izdelkov za mehanične delavnice.

Vsi artikli

Oprema za izložbe

Atraktivna in funkcionalna stojala ter drugi izdelki namenjeni organizaciji in razstavitvi izdelkov.

Vsi artikli

Novi izdelki

Inovativno poslanstvo Liqui Moly blagovne znamke se odraža v stalnem razvijanju novih ter izboljševanju obstoječih izdelkov. Paleta izdelkov blagovne znamke Liqui Moly se ves čas širi, razvija in izpopolnjuje.

Vsi artikli

Navtični program

Izdelki razviti in prilagojeni za specifično nego, vzdrževanje in optimalno delovanje čolnov in komponent navtičnega programa.

Vsi artikli

Moto program

Liqui Moly izdelki, razviti posebej za specifične lastnosti in potrebe vozil iz moto programa. Oprema, aditivi, olja, zavorne tekočine ter drugi izdelki za nego, zaščito, čiščenje in optimalno delovanje komponent vozil iz moto programa.

Preberi več

Izberi regijo