SAILUN

PREDSTAVITEV SAILUN

Sailun je bil ustanovljen leta 2002 v Državni coni za ekonomski in tehnološki razvoj v Qingdau na Kitajskem. Od samega začetka je tovarna pnevmatik Sailun združevala tehnično znanje z inovativnimi raziskavami in razvojem z namenom oblikovati in izdelati vrhunske pnevmatike za vse vrste vozil. Izbira le vrhunske partnerje in priznane strokovnjake posameznih tehnoloških in gumarskih specializacij.

Sailun po svetu

Tovarna obsega območje, ki razteza na preko 400.000 m2 ter izdeluje in posreduje pnevmatike Sailun za številne možnosti uporabe – osebni avtomobili in lahka tovorna vozila, pnevmatike za tovorna in off-road vozila za vsa večja tržišča Severne in Južne Amerike, Evrope, Azije in Afrike.

Na temeljih praktičnega testiranja bo Sailun nadaljeval z razvojem najnaprednejše in najvarnejše osnove za proizvodnjo in distribucijo pnevmatik, obenem pa uporabil svojo informacijsko tehnologijo in druga sredstva v izdatne raziskave z namenom ustvariti nove  še boljše pnevmatike.

Naše poslanstvo

Služiti globalnemu trgu z oskrbo z izdelki najvišje kvalitete, ki višajo pomen našim interesnim skupinam; naši ekipi, našim partnerjem in našim strankam – obenem pa biti usmerjeni v nenehen napredek, v spoštovanje okolja in v vzbujanje zaupanja v vse, kar počnemo.

Raziskave in razvoj

Sailun je naredil velik napredek v industriji pnevmatik navkljub svoji kratki zgodovini. Trenutno namenja preko 30% svojih sredstev v raziskave in razvoj. Leta 2009 je bil Sailun skupaj z Univerzo za znanost in tehnologijo v Qingdau izbran za ustanovitev Državnega centra za razvoj pnevmatik in kontrolo raziskav strojne tehnologije z namenom razviti in izgraditi optimalno osnovo za napredek in izboljšanje tehnologije za izdelavo pnevmatik.

Center preučuje in odpravlja ključne tehnične težave v procesu izdelave pnevmatik. Vizija centra je napredek industrije pnevmatik skozi iskanje izboljšane tehnologije in izdelavo še kvalitetnejših izdelkov. Sailun je prvi izdelovalec pnevmatik, ki je vključil izdelavo, raziskave in predstavitev izdelkov v razvoj novih izdelkov. Center trenutno zaposluje preko 300 tehničnih specialistov.

Sailunova računalniška tehnologija pri proizvodnji pnevmatik – v povezavi z tehnikami upravljanja in mrežo kontrolnih sistemov  omogoča učinkovito spremljanje preverjanja kakovosti, upravljanja s sredstvi, razvoja marketinga, administracije in logistike. Sailun uporablja napredno tehnologijo za sledenje podatkov o vsaki stopnji izdelave pnevmatik, da doseže kvaliteto drugih vodilnih mednarodnih meril kvalitete in oblikovanja.

Akademska partnerstva in mednarodna priznanja

Sailun tesno sodeluje z akademskimi institucijami za razvoj in izboljšanje sestave pnevmatik, metod testiranja pnevmatik in informacijskih tehnologij. Sailun je mednarodno priznan in potrjen, da dosega najbolj stroge standarde kvalitete in najvišje nivoje zagotavljanja kvalitete.

Sailunov napreden sistem sledenja beleži stanje vsake pnevmatike proizvedene v tovarni, od izdelave do dostave kupcu. Preden zapusti tovarno gre vsaka pnevmatika na zadnji pregled, kjer se zagotovi, da poslani izdelek dosega mednarodna pričakovanja in ob tem zadošča vsem tržnim zahtevam.

Sailun je ponosen na prejeti pečat odobravanja s strani organizacije PTPA (Parent Tested Parent Approved – PTPA) za linijo izdelkov Sailun Atrezzo. PTPA je največja severnoameriška prostovoljna organizacija za testiranje, ki šteje preko 50.000 prostovoljcev. Zmagovalni pečat PTPA je dokaz o odličnosti izdelka, saj je bil ocenjen s strani nepristranskih preizkuševalcev.

 

LETNE PNEVMATIKE

 

CELOLETNE PNEVMATIKE

 

ZIMSKE PNEVMATIKE

 

FILTRIRAJ PO
Izberi prikaz:
Sortiraj:dob.šifri|po ceni|po nazivu|po zalogi|po priljubljenosti
Prikazujem artikle 1 - 20 (od 596 artiklov)
[ << Nazaj ]
Prikazujem artikle 1 - 20 (od 596 artiklov)
[ << Nazaj ]