Kontaktirajte nas

Kakovostne gume po ugodni ceni 

Sailun gume omogočajo vrhunsko vožnjo, varnost in zanesljivost - po izjemno dostopni ceni. 

 

 

Cene že od 29,90€ naprej
Nakup do 12 obrokov

POIŠČITE PRAVE GUME ZASE
_223-_demo-guma
 
_ikona1
Odlične v vseh vremenskih razmerah 
_ikona2
Narejene za visoke hitrosti
_ikona3
Možnost brezplačnega vračila
 

Gume Sailun so se izkazale na poligonu AMZS Vransko

 
_223-_lastnosti-gume-1

Odlične vozne lastnosti

Sailun ponuja zimske, letne in celoletne pnevmatike. Vse so proizvedene v skladu z zahtevnimi standardi in zagotavljajo odličen oprijem, ne glede na vremenske razmere. Zaradi vrhunskega dizajna in kakovostnih materialov gume Sailun še dlje zagotavljajo varnost na cesti. 

 

Cene že od 29,90€ naprej
Nakup do 12 obrokov

POIŠČITE PRAVE GUME ZASE

Ugodno in kakovostno

Sailun tesno sodeluje z akademskimi institucijami za razvoj in izboljšanje sestave pnevmatik, metod testiranja pnevmatik in informacijskih tehnologij. Sailun je mednarodno priznan in potrjen, da dosega najbolj stroge standarde kvalitete in najvišje nivoje zagotavljanja kvalitete. Pridobil pa je tudi pečat odobravanja s strani organizacije PTPA (Parent Tested Parent Approved – PTPA), ki je dokaz o odličnosti izdelka, saj je bil ocenjen s strani nepristranskih preizkuševalcev.

 

_lastnosti-gume
 

Iščete ugodne in kvalitetne gume?
Priporočamo Sailun.

Cene že od 29,90€ naprej Nakup do 12 obrokov

POIŠČITE PRAVE GUME ZASE
 
_lastnosti-gume

Tehnološko dovršene gume

Sailunova računalniška tehnologija pri proizvodnji pnevmatik omogoča učinkovito spremljanje preverjanja kakovosti. Sailun uporablja napreden sistem za sledenje podatkov o vsaki stopnji izdelave pnevmatik, da doseže kakovost drugih vodilnih mednarodnih meril kakovosti in oblikovanja. 


 
uporabnik
Bil sem na testu Sailun gum. Testirali smo letne, zimske in celoletne. Ni vse odvisno od gum, ampak tudi od voznika. Če voznik pretirava, ga nobena guma ne bo rešila. Moram reči, da so za mene celoletne gume Sailun zelo dobre.

Vedran Ščulac, avtomehanik
uporabnik
Na povabilo Eurotona sem se udeležil velikega dogodka, kjer smo preizkušali gume Sailun. Z njimi smo driftali. Mislim da smo naredili lep show.

Uroš Berdajs, driftar

 

Kdo je Sailun?

Sailun je bil ustanovljen leta 2002 v Državni coni za ekonomski in tehnološki razvoj v Qingdau na Kitajskem. Od samega začetka je tovarna pnevmatik Sailun združevala tehnično znanje z inovativnimi raziskavami in razvojem z namenom oblikovati in izdelati vrhunske pnevmatike za vse vrste vozil. Izbira le vrhunske partnerje in priznane strokovnjake posameznih tehnoloških in gumarskih specializacij.

 

_PTPA-certifikat

_demo-guma
 

Iščete ugodne in kvalitetne gume?
Priporočamo Sailun.

Cene že od 29,90€ naprej Nakup do 12 obrokov

POIŠČITE PRAVE GUME ZASE
 
_ikona1
Popolno ravnotežje med ceno in kakovostjo
_ikona2
Brezskrben spletni nakup na obroke
_ikona3
Možnost brezplačnega vračila

Euroton

Lepo pozdravljeni na spletnih straneh enega vodilnih prodajalcev avtomobilskih rezervnih delov v Sloveniji. V naši ponudbi imamo vse, kar potrebuje Vaše vozilo za vzdrževanje, obnovo in popravilo! Večina artiklov je iz lastnega uvoza in so renomiranih blagovnih znamk. Naše podjetje je na tržišču že od leta 1990 in je na slovenskem trgu eno izmed vodilnih na področju uvoza in distribucije avtomobilskih rezervnih delov.

Poglej spletno trgovino

 

Euroton avtodeli

 

 

 Copyright 2020 Euroton - Vse pravice pridržane